1. Sosyal Sorumluluk Okulu Kayıtları Başladı

Toplumsal Katkı ve Eşitlik Politikaları Koordinatörlüğü tarafından organize edilen 1. Sosyal Sorumluluk Okulu'nun kayıtları başladı. ETÜ'lü 25 öğrenci, 4 hafta sürecek eğitimin sonunda proje yazmayı öğrenecek, Sosyal Sorumluluk Okulu sertifikası almaya hak kazanacak ve kendi projesini hayata geçirme imkanına sahip olacak. Bu süreçte proje fikri olan her öğrenci, Toplumsal Katkı ve Eşitlik Politikaları Koordinatörlüğü tarafından desteklenecek.

Sınırlı kontenjanda yerini almak isteyen öğrencilerin 30 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru formunu doldurup toplumsal.katki@erzurum.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Kayıt formu ve detaylı bilgi için: https://erzurum.edu.tr/menu/1-sosyal-sorumluluk-okulu1