1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Rektör Bülent Çakmak mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Ülkelerin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük emeği bulunan, üreten, geliştiren ve hizmete sunan, emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan tüm emekçilerin, işçilerin, üretime ve toplumsal yaşama katkı sağlayanların bu anlamlı gün vesilesiyle arzu ettikleri yarınlara kavuşmalarını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ilerlemesi, büyümesi ve hedeflerine ulaşmasında emek ve alın teriyle önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.”

Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK
REKTÖR