Erasmus+ 2022-1-TR01-KA131-HED-000051742 nolu Projesi Personel Eğitim Alma Faaliyeti Başvuruları Başladı

Erasmus+ 2022-1-TR01-KA131-HED-000051742 nolu Proje Kapsamında Personel Eğitim Alma (Staff Training Activity) için başvurular başlamıştır. Aşağıda belirtilen temel başvuru şartını sağlayan öğretim üyelerinin  05.02.2024 tarihi mesai bitimine kadar başvurularını Türkiye Ulusal Ajansı Başvuru Arayüzü üzerinden yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz. Bağlantıya tıklandığında sayfaya erişim olmazsa açılan sayfayı yeniledikten sonra E-Devlet şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Eğitim Alma Faaliyeti Bilgi Menüsü: Personel Eğitim Alma Hareketlik faaliyetinin detaylarını incelemek için Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ana sayfasında bulunan Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği menüsü incelenmelidir. İlgili sayfaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Temel Başvuru Şartı: Erzurum Teknik Üniversitesinde görevli personel olmak

Değerlendirme Kriterleri: Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği (Staff Training Mobility) Değerlendirme Kriterlerini incelemek için buraya tıklayınız.

Başvuru Şekli: Başvurular Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Başvuruları portalından online yapılacaktır. Değerlendirme sonuçlarının açıklanma tarihi 08.02.2024'tür.

Önemli not: Personellerin hareketlilik faaliyetine 2022 projesi kapsamında katılacağı için projenin bitiş tarihi olan 31 Temmuz 2024 tarihine kadar hareketlilik faaliyetlerini tamamlamaları gerekmektedir.