Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Hakkımızda

Üniversitemiz öğrencilerinin kültürel etkinliklerinin büyük bir bölümü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yürütülmektedir. Kültürel etkinliklerin amacı; öğrencilerin ilgi alanlarına göre ders dışı zamanlarını değerlendirmek, yeni ilgi alanlarıyla birlikte dinlenme ve eğlenme alışkanlığı kazanmaları sağlamak; sosyal ilişkilerini geliştirmek, birlikte üretim, birlikte paylaşım ve birlikte çözüm yolları bularak, öğrencilerin kültürel açıdan gelişmelerine yardımcı olmaktır.

Amacımız; üniversiteye giriş sınavında yüksek puan alan ve Erzurum Teknik Üniversitesi’ni görmeye gelen öğrencilere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından üniversitemiz anlatılarak öğrencilerin Erzurum Teknik Üniversitesi’ni tercih etmesini sağlamak; Başkanlığımızda sunulan hizmetlerle hizmet alanlarımızın memnuniyetini en üst seviyeye yükseltmek, verilen hizmetler açısından öncü bir birim olunmasını ve başarının devamlılığını sağlamaktır.