Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuruları Başladı

2019-1-TR01-KA103-062291 projesi kapsamında Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği için aşağıda belirtilen temel başvuru şartlarını sağlayan öğretim üyelerinin 1 Ekim 2021 tarihi mesai bitimine kadar Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne e-posta yoluyla başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Temel Başvuru Şartları

-Erzurum Teknik Üniversitesinde görevli personel olmak

Başvuru Şekli:

Doldurulup imzalanmış Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuru FormuDil Yeterlilik Belgesi/Dil Puanını Gösteren Belge ve Personel Kimlik Kartı Taraması eklenerek erasmus@erzurum.edu.tr adresine “Erasmus+ 2020 Personel Ders Verme Hareketliliği Başvurusu” konu başlığıyla mail yoluyla gönderilmelidir.

Personel Başvuru Formunu indirmek için buraya tıklayınız.

Değerlendirme Kriterleri

Erasmus+ Personel Hareketliliği Değerlendirme Kriterlerini incelemek için buraya tıklayınız.

Değerlendirme Sonuçlarının İlanı ve İtiraz Tarihi: 5 Ekim 2021