Erasmus+ 2020 Projesi Personel Ders Verme Faaliyeti Başvuruları Başladı

Erasmus+ 2020-1-TR01-KA103-080822 projesi kapsamında Personel Ders Verme Hareketliliği için aşağıda belirtilen temel başvuru şartını sağlayan öğretim üyelerinin  27.02.2023 tarihi mesai bitimine kadar başvurularını Türkiye Ulusal Ajansı Başvuru Arayüzü üzerinden yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ders Verme Faaliyeti Bilgi Menüsü: Personel Ders Verme Hareketlik faaliyetinin detaylarını incelemek için Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ana sayfasında bulunan Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği menüsü incelenmelidir. İlgili sayfaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Temel Başvuru Şartı: Erzurum Teknik Üniversitesinde görevli personel olmak

Değerlendirme Kriterleri: Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği (Staff Teaching Mobility) Değerlendirme Kriterlerini incelemek için buraya tıklayınız.

Başvuru Şekli: Başvurular Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Başvuruları portalından online yapılacaktır. İlgili ilanı görmek ve başvuru yapmak için buraya tıklayın. Değerlendirme sonuçlarının açıklanma tarihi 01.03.2023'tür.

Önemli not: Personellerin hareketlilik faaliyetine 2020 projesi kapsamında katılacağı için projenin bitiş tarihi olan 31 Mayıs 2023 tarihine kadar hareketlilik faaliyetlerini tamamlamaları gerekmektedir.