Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Yatay Geçiş - Yedek Adayların Başvuruları ve Kayıt İşlemleri

*Yedek adaylar Fakültelerin web sayfalarında yapılan açıklamalara göre başvurularını yapacaklardır.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Edebiyat Fakültesi

*Yedek adaylardan başvuru yapanlar arasında kontenjan dahilinde sıralama yapılacak olup kayıt hakkı kazananlar Fakültelerin web sayfalarında ilan edilecektir.

Kayıt İşlemleri

Kayıt hakkı kazanan adaylar Fakültelerin web sayfalarında ilan edilecek olup kayıt işlemleri 12 Eylül - 13 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıdaki kayıt formunu istenen belgelerle birlikte doldurup ogrenci@erzurum.edu.tr adresine göndermeleri durumunda kayıtları yapılacaktır.

İstenen Belgeler

1- Kayıt Formu

2- Yatay geçiş yapmasına engel olmadığına dair belge veya yazı

3- Kimlik fotokopisi