Yetenek Kapısı

Eğitimlerinin yanı sıra kariyer gelişimleri konusunda destek almak ve farklı kariyer imkânlarına erişmek isteyen öğrencilerimiz Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi tarafından oluşturulan "Yetenek Kapısı" platformuna üye olabilir ve eğitimleri boyunca kariyer bilinci kazanabilirler.

Yetenek Kapısı ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki linkleri ve ekteki dokümanı inceleyebilir, gerektiğinde Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile iletişime geçebilirler.

“Yetenek Kapısı nedir?” Video linki: Tıklayınız.

“Yetenek Kapısı'nda nasıl profil oluşturursun?” Video linki: Tıklayınız.

“Yetenek Kapısı'nda iş-staj ilanlarına nasıl başvurursun?” Video linki: Tıklayınız.