Yaz Okulu Hakkında

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

2023-2024 Yaz Okulu için;

Yaz okulunda fakültemizde AÇILMASI PLANLANAN DERSLER için fakültemiz web sayfasındaki duyuruları takip ediniz.

Yaz okulu mevzuatı, BAŞVURU BİLGİ ve İŞLEMLERİ için tıklayınız.

Yaz okulunda diğer üniversitelerden ders alacak öğrencilerimizin, yukarıdaki Başvuru İşlemleri bağlantısında (form linki) ile erişilen sistem üzerinden gerekli belgeler ile başvurularını yapmaları ve uygunluk almaları zorunludur. Alınacak derslerin uygunluk değerlendirme işlemleri aşağıdaki öğretim üyelerimiz sorumluluğunda yürütülecektir.

Öğrencilerimizin, 2024 yaz döneminde diğer üniversitelerden ders alma başvuru değerlendirme sonuçları fakülte yönetim kurulu kararı alındıktan sonra fakültemiz web sayfasında yayınlanacaktır.

Bölüm

Başvuru Sistem Sorumlusu

Makine Müh.

Prof.Dr.Salih AKPINAR

İnşaat Müh.

Doç.Dr.İrfan KOCAMAN

Elektrik-Elektronik Müh.

Dr.Öğr.Üyesi Ali ÜNLÜTÜRK

Bilgisayar Müh.(Türkçe-İngilizce)

Dr.Öğr.Üyesi Nursena BAYĞIN

Endüstri Müh.

Dr.Öğr.Üyesi Özlem SÖKMEN

Havacılık ve Uzay Mühendisliği:

Dr.Öğr.Üyesi Mehmet MASAT

Mimarlık:

Dr.Öğr.Üyesi Çağrı ULUDÜZ

2024 YAZ OKULU DERS PROGRAMI daha sonra ilan edilecektir.