Uzay ve Havacılık Takımımızdan Çifte Başarı

Geçtiğimiz yıl üniversitemizi Teknofest Roket Yarışmasında 3000 metre Yüksek İrtifa Kategorisinde Türkiye 4.sü olarak temsil eden uzay ve havacılık takımımız Varda SkyTeam, yine bir başarıya daha imza attı.

Bu yıl Teknofest 2020 Roket Yarışmasında iki farklı kategoride başvurusunu yapan takımımız sadece derece alan takımların yarıştığı 6000 metre Yüksek İrtifa Kategorisiyle beraber bir de 3000 metre Orta İrtifa Kategorisinde Ön Tasarım Raporlama aşamasını başarıyla geçti.

Eylül ayında Roketsan sponsorluğunda Aksaray roket deneme alanında düzenlenecek olan yarışmaya bu yıl 500den fazla takım başvurmuştu.