Makale Çağrısı

Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 1999 yılından bu yana kesintisiz olarak yayımlanan KOCATEPEİİBFD (Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi), iktisadi ve idari bilimler alanlarından makale çağrısı yapmaktadır. KOCATEPEİİBFD yılda iki kez Haziran ve Aralık aylarında elektronik ve basılı olarak yayımlanmakla birlikte, yayıma kabul edilen makalelere DOI numarası atayarak bu makaleleri kabul tarihinden sonra ortalama 1 ay içerisinde cilt, sayı ve sayfa numarası ile birlikte "Erken Görünüm"de yayımlamaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.