"Küresel İklim Değişikliği ve Dokap Bölgesine Etkileri" Sempozyumu

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (Dokap) Bölgesi Üniversiteler Birliği'nin (Üni-Dokap) 2021 yılı Dönem Başkanlığını yürütmekte olan Giresun Üniversitesi ev sahipliğinde 21-22 Ekim 2021 tarihlerinde yüzyüze (pandeminin seyrine göre online olabilir.) "Küresel İklim Değişikliği ve Dokap Bölgesine Etkileri" isimli 4. Üni-Dokap Sempozyumu gerçekleştirilecektir. Sempozyumun konu başlıkları 1-Küresel İklim Değişikliği, 2-Su Kaynakları, 3-Çevre Sorunları, 4-Doğal Afetler olarak belirlenmiştir.

Sempozyum bildirileri için yazım kuralları http://unidokap.com/uni-dokap-dergileri/ linkinde belirtilmiş olup, bildirilerin unidokap@giresun.edu.tr mail adresine 15.09.2021 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.