I. Uluslararası Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Kongresi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Yapay Zeka ve Veri Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 26-28 Kasım 2021 tarihleri arasında I. Uluslararası Yapay Zeka ve Veri Bilimi Kongresi online olarak düzenlenecektir.

Yapay zekâ ve veri bilimi alanında çalışan araştırmacıları, endüstri kuruluşlarını, kamu kurum ve kuruluşlarını bir araya getirerek iletişim ve etkileşimlerini amaçlayan kongrenin ana konuları, yapay zekâ alanında geliştirilen yeni yöntemler ile yapay zekânın sağlık, eğitim, hukuk, pazarlama ve finans, tekstil, şehir ve bölge planlama gibi birçok farklı alanlarda uygulanmasına yönelik olarak geliştirilen sistemler oluşturmaktadır. Kongrede, ulusal ve uluslararası konuşmacılara yer verilecek; yapay zekânın tüm alanları ile ilgili konularda sözlü bildiriler sunulacaktır.