Fakültemizde Mezuniyet Coşkusu

Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni düzenlenen programla gerçekleşti.

2 Haziran Pazar günü Erzurum Teknik Üniversitesi spor salonunda düzenlenen mezuniyet programına Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Demir Aydın'ın yanı sıra çok sayıda akademisyen, aile ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak fakültede dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti. Mezun öğrencilerin anı belgelerini almaları ve hatıra fotoğraflı çekimi sonrası ETÜ müzik topluluğunun verdiği konser ile program sona erdi.