Fakültemizde Dekan Öğrenci Buluşmaları Düzenlendi

Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde 22-23-29-30 Mayıs tarihleri arasında dekan-öğrenci buluşmaları programı düzenlendi.

Mühendsilik ve Mimarlık Fakültesi konfrans salonunda düzenlenen ve Dekan Prof. Dr. Murat Demir Aydın ile öğrencilerin bir araya geldiği programda 2023-2024 akademik yılına dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda öğrencilerin tüm talep ve çözüm önerilerini dinleyen Mühendislik ve Mümarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Demir Aydın, dekan-öğrenci buluşmalarının periyodik şekilde düzenleneceğini, dile getirilen konuların takipçisi olacaklarını ve imkânlar ölçüsünde bunlara çözüm bulacaklarını ifade etti.