Fakültemiz Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesinin Projesi Patent Almaya Hak Kazandı

Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Meltem GÖR BÖLEN’in tamamlanan doktora tezi ile ortaya konulan ve Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Tevhit KARACALI ve Prof. Dr. Hasan EFEOĞLU'nun hak sahipliği bulunan  "Elektrokimyasal anodizasyon yöntemi ile gözenekli silisyum membran üretimi için maskeleme" isimli çalışma Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylanarak patent almaya hak kazandı.