ETÜ Yapı Kulübü (ETÜYAP) Kop Dağı Tüneline Teknik Gezi Düzenledi

Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrenci kulüplerinden ETÜ Yapı Kulübü (ETÜYAP) 2022 yılı faaliyet programı kapsamında Kop Dağı Tüneli inşaat alanına bir teknik gezi düzenledi. Kulüp başkanı Ertuğrul Özcoşar ve ekibi tarafından organize edilen ve T.C. Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen geziye 43 lisans ve lisansüstü öğrenci katıldı.
Geziye katılan Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencilerine öncelikle proje hakkında teknik bilgi sunumu yapıldı ardından şantiye sahasında devam eden çalışmalar gösterildi. Saha gezisi sonrasında yemek ikramı yapılan öğrencilerle saha mühendisleri tecrübelerini aktarmak amacıyla bir süre sohbet ettiler.