ETÜ SENTEZ İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi

Fakülte Yönetim Kurulumuzun 31/03/2020 tarihli kararına istinaden çıkarılan “ETÜ SENTEZ İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi” isimli elektronik bilimsel dergi Doç. Dr. Abdulkadir KAYA editörlüğünde ilk sayısı ile yayın hayatına başladı.

ETÜ Sentez İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, iktisadi ve idari bilimler alanlarında Türkiye’deki en yeni hakemli dergilerden biridir. Dergi esas olarak iktisadi ve idari bilimler temel alanlarına (üretim yönetimi, pazarlama, muhasebe, finansman, yönetim, organizasyon, sayısal yöntemler, iktisat politikası, iktisat tarihi, iktisat teorisi, iktisadi gelişme, uluslararası iktisat) dair konuların incelendiği, araştırıldığı bir platform sağlarken aynı zamanda ekonomi sosyolojisi, tarih, sosyal politika, uluslararası ilişkiler gibi çeşitli alanlardan da yazılara açıktır. Derginin hedef kitlesini akademisyenler, araştırmacılar, profesyoneller, öğrenciler ve ilgili mesleki, akademik kurum ve kuruluşlar oluşturmaktadır.

Derginin Fakültemiz, Üniversitemiz, Ülkemiz ve bilim adına hayırlı ve prestijli olmasını dileriz.

Dergi sayfasına ulaşmak için tıklayınız.