Erasmus+ Başvurusu Kabul Edilen/Yabancı Dil Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi ve Sınav Hakkında Bilgilendirme

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Faaliyetlerine başvurusu kabul edilen ve 13-14 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacak Erasmus+ Yabancı Dil Sınavına katılacak adayların listesini görüntülemek için buraya tıklayınız.

Yabancı Dil Sınavı iki aşamalı yapılacak olup sınav yeri ve zamanı aşağıdaki gibidir:

Sınav Yeri: Edebiyat Fakültesi A3-A5-A7 Derslikleri

Yazılı Sınav Tarihi ve Saati: 13 Kasım Cumartesi Saat: 10:00

Sözlü Sınav Tarih ve Saati: 14 Kasım Pazar (Her aday için ayrı sözlü sınav saati verilecektir.)

Yabancı Dil puanı yazılı sınavın %80'i ve sözlü sınavın %20'sini alarak hesaplanacaktır. Yabancı Dil Sınavı sonuçları 17 Kasım 2021 Çarşamba günü Dış İlişkiler ve Üniversitemiz ana sayfasından duyurulacaktır.