Erasmus+ Öğrenci Seçim Sürecinin Durdurulması Hakkında Resmi Duyuru

Değerli öğrencilerimiz,

Bilindiği üzere yakın zaman önce Erasmus+ öğrenci değişim faaliyetleri için öğrenci seçim süreci gerçekleştirilip, Yabancı Dil Sınavına girmeye hak kazanan ve sürece devam edecek öğrencilerimizin isimleri ana sayfadan duyurulmuştu. Ancak 16.04.2020 tarihinde T.C. Dışişleri Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Üniversitemize yapılan bilgilendirme ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 13 Mart 2020 tarihli (https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Haberler/2020/coronavirus_bilgilendirme_1.aspx )   duyurusunun 4. Maddesinde ikinci bir duyuruya kadar tüm akademik değişim programlarının durdurulduğu tarafımıza bildirilmiştir.

Bu duyuruya istinaden gerçekleştirilen öğrenci seçim süreci askıya alınmış, yapılması planlanan Yabancı Dil Sınavı iptal edilmiş ve ikinci bir duyuruya kadar da değişim faaliyetleri durdurulmuştur.

Bilgilerinize sunar çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz

ETÜ ERASMUS KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ / erasmus@erzurum.edu.tr