Erasmus+ Öğrenci Başvuru Tarihleri Uzatıldı

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversitemiz ÜBYS Erasmus Başvuru sistemindeki teknik problemden dolayı başvurular 10.11.2021 tarihine kadar uzatılmış olup başvurular mail yoluyla erasmus@erzurum.edu.tr adresine yapılacaktır. Başvuru yaparken gerekli belgeler aşağıdaki gibidir:

1- Öğrenci Başvuru Formu (İndirmek için tıklayın)

2- Güncel Not Dökümü Belgesi (Transkript) (Öğrencilerimiz güncel Transkript belgesini ÜBYS sistemi üzerinden alabilirler.)

ÖNEMLİ NOT: 6-7 Kasım 2021 tarihlerinde yapılması planlanan Erasmus Yabancı Dil Sınavı başvuru takvimindeki değişiklikten dolayı 13-14 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacaktır. Sınav giriş listesi ve sınav detayları 12.11.2021 tarihinde yine ana sayfadan duyurulacaktır.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü / erasmus@erzurum.edu.tr