Erasmus+ KA171 Projesi Akademik Personel Bilgilendirme Toplantısı

Değerli Akademisyenlerimiz,

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Ulusal Ajans’a sunulmak üzere 2024 yılı KA171 başvuruları toplanmaya başlamıştır.

Öğretim üyelerimizin Avrupa Birliği dışındaki ülkelerdeki üniversitelerde yapacakları çalışmalar, ziyaretler, proje etkinlikleri v.b. faaliyetler için hibe desteği (gündelik ve yolluk desteği) sağlanabilecektir.  Hibe desteği almak isteyen öğretim üyelerimizin KA171 Uluslararası Kredi Hareketliliği proje yazım süreci hazırlık formu doldurup (Türkçe olarak) ve partner kurum bilgi formunun partner kurumları tarafından doldurulmasını (İngilizce olarak) sağlayıp ilgili tarihe kadar ofisimize erasmus@erzurum.edu.tr adresi üzerinden iletmeleri gerekmektedir.

İlgili dokümanları ve bilgilendirme sunumunu aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz. Söz konusu formların tarafımıza gönderimi için son tarih 20 Ocak 2024 olup başvuruların ofisimize e-posta yoluyla MS Word formatında iletilmesi gerekmektedir.

Proje hakkında bilgilendirme ve formların doldurulmasında dikkat edilecek hususlar ile ilgili toplantı 20 Aralık 2023 tarihinde saat 11:00’da Prof. Dr. Muammer YAYLALI Konferans Salonunda yapılacaktır.

KA171 Sunum

KA171 Proje Hazırlık Formu