Erasmus+ KA171 Akademik Personel Bilgilendirme Toplantısı

Değerli Akademisyenlerimiz,

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Ulusal Ajans’a sunulmak üzere 2023 yılı KA171 başvuruları toplanmaya başlamıştır.

Öğretim üyelerimizin Avrupa Birliği dışındaki ülkelerdeki üniversitelerde yapacakları çalışmalar, ziyaretler, proje etkinlikleri v.b. faaliyetler için hibe desteği (gündelik ve yolluk desteği) sağlanabilecektir.  Hibe desteği almak isteyen öğretim üyelerimizin KA171 Uluslararası Kredi Hareketliliği proje yazım süreci hazırlık formu doldurup ve partner kurum bilgi formunun partner kurumları tarafından doldurulmasını sağlayıp ilgili tarihe kadar ofisimize erasmus@erzurum.edu.tr adresi üzerinden iletmeleri gerekmektedir.

İlgili dokümanları (KA171 Soruların Yer Aldığı Formlar, Türkçe (kendi kurumumuz için) ve İngilizce (partner kurum için) ve Bilgilendirme sunumu) aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz. Başvuru süreci için son tarih 6 Şubat 2023 olup başvuruların ofisimize e-posta yoluyla MS Word formatında iletmeleri gerekmektedir.

Program hakkında bilgilendirme, formların doldurulmasında dikkat edilecek hususlar ile ilgili çevrim içi toplantı 9 Ocak 2023 tarihinde saat 18:00’da yapılacaktır. Toplantı gününde buraya tıklayarak katılım gösterebilirsiniz. Toplantıya ilgilenen tüm öğretim üyelerimiz davetlidir.

KA171 Sunum

KA171 Proje Hazırlık Formu