Erasmus+ 2020-2021 Projeleri Öğrenci Öğrenim ve Staj Başvuruları Nihai Sonuçları

Erasmus+ Öğrenci Değişim Faaliyetine katılmak üzere sürece devam etmeye hak kazanan ve hibeli olarak faaliyette bulunabilecek öğrencilerin listesini görmek için buraya tıklayınız.

Not: Seçim süreci sonucunda sürece devam etmeye hak kazanan öğrencilerle ilerleyen süreçte yapılacaklar üzerine 25 Kasım 2021 Perşembe günü saat 14:30’da Blackboard üzerinden online toplantı yapılacaktır. Toplantı katılım linki toplantı günü Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ana sayfasında duyurulacaktır. Sürece devam edecek adayların ilgili duyuruyu takip edip toplantıya katılması ilerleyen süreç hakkında gerekli bilgileri öğrenmesi için önem arz etmektedir.

ETÜ DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ

erasmus@erzurum.edu.tr / international@erzurum.edu.tr