Dünya Yatırımcı Haftası Etkinliği (Online-Ücretsiz)

Uluslararası Menkul Kıymetler Komisyonu (IOSCO) tarafından organize edilen ve gelenekselleşen Dünya Yatırımcı Haftası (World Investor Week)’nın sekizincisi, bu yıl 7-8 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul’da kutlanacaktır.

İki gün boyunca online platform üzerinden devam edecek etkinlikte bireysel ve kurumsal yatırımcılar ile üniversite öğrencileri ve reel sektör şirketlerine yönelik 10 panel düzenlenecektir. Dünya Yatırımcı Haftası kapsamında çevrim içi düzenlenecek panellere katılım ücretsiz olacaktır.

Paneller ve kayıt hakkında detaylı bilgi almak için İşletme Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. M. Talha AKGÜN ile iletişime geçebilirsiniz. Katılım için kayıt gerekli olup link aşağıda verilmiştir. Kayıt sonrası doğrulama gerekmektedir.

Kayıt için tıklayınız.