Dergi

Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi (Karaelmas Science and Engineering Journal) Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin resmi yayın organıdır. Yayın hayatına 2011 yılında başlamış olup 2021 Haziran ayında (Cilt 11 – Sayı 1) 21. sayısını çıkartmıştır. Haziran ve Aralık aylarında yılda iki kez yayımlanan Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi ulusal hakemli ve tüm kurum ve kişilere ücretsiz olarak ulaşmayı hedefleyen açık erişim bilimsel bir dergidir. Ulakbim TR Dizin tarafından 2015 yılından itibaren indekslenen dergimiz ayrıca Journal Factor, Eurasian Scientific Journal Index (ESJI), Directory of Research Journals Indexing (DRJI), Root Society for Indexing and Impact Factor Service, ResearchBib Academic Resource Index, CiteFactor Academic Scientific Journals Index, International Society for Research Activity (ISRA), Index Copernicus International gibi uluslararası dizinlerde de taranmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.