Değerli Hocalarımız,
2026–2027 Güz dönemi ders programı kapsamında, ortak derslerde öğrencilerin ders çakışması yaşamadan tercih edebilecekleri grupları gösteren grup seçim matrisine ulaşmak için tıklayınız.
Tabloda her satır, ilgili dersin belirli bir grubunu alan öğrencinin diğer ortak derslerde tercih edebileceği grupları göstermektedir. Örneğin, Fizik-I dersini A grubundan alan bir öğrenci, Matematik-I dersinde B veya C grubunu tercih edebilecektir. Benzer şekilde diğer dersler için de öğrencilerin seçebileceği uygun gruplar tabloda belirtilmiştir.
Öğrenci danışmanlıklarında ve ders kayıtlarında, öğrencilerin ders çakışması yaşamaması adına grup seçimlerinin bu matris dikkate alınarak yapılması önem arz etmektedir.
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.