2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni coşkuyla gerçekleştirildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni 2023-2024 Akademik Yılı’nda başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz aileleriyle birlikte mezuniyet sevinci yaşadı.

Fakültemiz Prof. Dr. Muammer YAYLALI Konferans Salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Engin Öner, akademik ve idari personeller ile mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Fakülte Birincisi İktisat Bölümü öğrencisi Melisa Demir, mezun arkadaşları adına konuşmasını yaptıktan sonra mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.