Bağlantılar
Genel Hesap Yönetimi

Bilgi Bankası - Destek Talebi

Lisanslı yazılımlar, kablosuz internet, kampüs dışı erişim gibi birçok konuda bilgi edinebilir, yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Destek Sayfası

Erzurum Teknik Üniversitesi

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı.(01.06.2024)

Erzurum Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı.

Fakültemiz Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Fatih YETİM, Prof. Dr. Ceren Sultan ELMALI, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit İNCEKARA, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program konuşmalarla devam etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. İncekara eğitim ve öğretimin tarihimiz içindeki önemini ve gençlerin bu önemli konumdaki yerlerini hatırlatarak, bu süreçte kendi rollerini üstlenmelerini istediler. Mezun olmanın bir öğrenci için başlangıç olması gerektiğini belirterek, daha iyi yerlere, iyi konumlara gelebilmek için ileriye dönük çabalarının devam etmesi gerektiğini söylediler.

Rektörümüz sayın Prof. Dr. Bület ÇAKMAK mezun öğrencilerimizi tebrik ederek, ETÜ’nün bu yıl 9. dönem mezunlarını gururla uğurladığını belirterek: “4 yıllık zorlu bir maratonun sonunda üniversitemizden başarıyla mezun oluyorsunuz. Bu nedenle öncelikle sizleri kutluyorum. Bu süreçte daima yanınızda olan ailelerinizi, sevdiklerinizi ve emeklerinden dolayı hocalarımızı tebrik ediyorum. Her ayrılığın doğasında hüzün kaçınılmazdır. Ancak biliyoruz ki bir Erzurum Teknik Üniversitesi mezunu uzaklarda da olsa, aradan uzun yıllar da geçse artık bir ETÜ’lüdür ve üniversitesiyle ayrılmaz bir bütün haline gelmiştir. Çok kıymetli anne ve babalarımıza da şunu da gönül rahatlığıyla ifade etmek isterim ki, “Eğitim öğrenciye saygıyla başlar” sloganıyla çıktığımız bu yolda bize düşen öncelikli görev ailesine, ülkesine ve tüm insanlığa faydalı olacak, donanımlı, ilkeli ve nitelikli bireyler yetiştirmek olmuştur. Mesleklerinizi icra ederken lütfen işinizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olun. İnsana insan olduğu için değer verin, makamınızı nefsiniz için değil insanlığa hizmet etmek için vesile kılın, işinizin hakkını verin ve arayan değil aranan insanlar olun” dedi.

Tören öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından kep atmasıyla sona erdi.



   


ETÜ Asistan Snow