100. Yıl Futsal Turnuvası

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen birimler arası Futsal Turnuvası sona erdi.

Fakültemiz öncülüğünde 6-20 Kasım tarihleri arasında ETÜ Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen 100. Yıl Futsal Turnuvası’nda fakülte ve birim personelleri tarafından kurulan 8 takım kıyasıya mücadele etti.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvanın finalini ETÜ Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ahmet Dumlu, Dekanımız Prof. Dr. Birol Soysal, akademisyenler, öğrenciler ve aileler izledi.

2 grupta toplam 17 maçın oynandığı turnuvanın finalinde Fakültemiz ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadeleyi 9-5’lik skorla kazanan Fakültemiz 1.’lik kupasının sahibi oldu. 3.’lük maçında ise Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, rakibi Güvenlik Birimi’ni 4-3 mağlup ederek kupaya uzandı.

Müsabakaların ardından düzenlenen kupa töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, maçların centilmence tamamlandığını ifade ederek, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ettikten sonra 1.’lik kupasını Spor Bilimleri Fakültesi Takımıyla birlikte kaldırdı.