Ombudsmanlık Topluluğundan Tortum Şelalesine Gezi

Fakültemiz bünyesinde kurulmuş olan ve akademik danışmanlığını İşletme Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Muhammed Asım KANTAR'ın yürüttüğü Ombudsmanlık Topluluğu, 23.04.2024 tarihinde gerçekleştirilen organizasyonla Tortum Gölünü ve Türkiye'nin en yüksek şelalesi olan Tortum Şelalesini gezdi.

Başta Topluluk Başkanı Gözde Bahar KALKAN ve Denetim Kurulu Üyesi Zeynep YILDIRIM ile yönetim kurulu üyeleri olmak üzere Ombudsmanlık Topluluğu'nun diğer üyeleri de organizasyonda yer aldı.

Gezi kapsamında, Erzurum'un doğal güzelliklerinden olan Tortum Gölünü ve Şelalesini gören öğrenciler öğle yemeği ve çay eşliğinde  açık havada sohbet ettiler. Geziye katkılarından dolayı ETÜ yönetimine ve belediyenin Erzurum Kent Konseyi Gençlik Meclisine teşekkürlerini ilettiler.

Detaylı bilgi için tıklayınız.