ETÜ’YE EN İYİ İLETİŞİM BECERİSİ VE SUNUM ÖDÜLÜ

Hayata pratik çözümler üreten öğrenciler yetiştiren ve bilimsel bilgi ışığında yeni eğitim yaklaşımları ile akademik çalışmalarına devam eden üniversitemiz aldığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

6-8 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Osmanlı Devlet Arşivlerinde gerçekleşen ve Türkiye’de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak amacıyla Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışmasının finalinde En İyi İletişim Becerisi ve Sunum Ödülü  Erzurum Teknik Üniversitesi’nden Palandöken takımımızın oldu.

DASK tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen ve Türkiye genelinde 35 ilden başvuru gerçekleşen yarışmada ödüller törenle sahiplerini buldu. Bu sene ulaştığı şehir ve üniversite sayısını artıran “Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması”na 51 üniversiteden 76 takım kayıt yaptırırken bu takımlar arasından 24’ü ön elemeyi geçerek finale kaldı. Erzurum Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölüm başkanı Doç. Dr. İlker KAZAZ danışmanlığında üniversitemizi temsil eden öğrencilerimiz Ayşe ÇAKIR Abdullah AKAYDIN, M. Rıfkı DURMUŞ, M. Said KAYA ve M. Cemil ÇOLAK’tan oluşan Palandöken takımımız “En İyi İletişim Becerisi ve Sunum Ödülü“nü almaya hak kazandı.