1.3.2018

CURLİNG TAKIMIMIZDAN 2.LİK KUPASI
Bayan curling takımımız 2.’lik elde ederek müzesine bir kupa daha ekledi.

23.2.2018

ETÜ 3. KARİYER ZİRVESİ (EKZ’18) TAMAMLANDI
Kariyer Planlama-Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARPAM) tarafından organize edilen ve 22-23 Şubat 2018 tarihlerinde Mühendislik ve Mimarlık Fakültemizde düzenlenen 3. Kariyer Zirvesi tamamlandı.

22.2.2018

ETÜ – GEDİK ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Öğrencilerine ve mensuplarına her anlamda kaliteli hizmetler sunabilmenin yanı sıra bölge ve ülke sanayisinin de ihtiyaç duyduğu akademik ve bilimsel desteği kendine şiar edinen üniversitemiz Akademik işbirliklerine bir yenisini daha ekledi.

22.2.2018

ÖĞRENCİLERİMİZ ZİRVEDEKİLERLE BULUŞUYOR
Erzurum Teknik Üniversitesi, öğrencilerin mezuniyet sonrası iş hayatlarına katkı sağlamak amacıyla 3. Kariyer Zirvesini (EKZ’18) düzenliyor.

19.2.2018

ETÜ ERZURUM TARİHİNE IŞIK TUTUYOR
Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı münasebetiyle Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından yapılacak programların ilki olan Erzurum Şehir Haritası tanıtım sunumu, protokolün katılımlarıyla rektörlük binamızda gerçekleşti.

16.2.2018

ETÜ – URMİYE ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Her iki üniversite arasında hem öğrencilerin hem de akademisyenlerin bilgi birikimlerini, tecrübelerini ve teknik imkanlarını paylaşabilmelerinin yolunu açan ETÜ - Urmiye Üniversitesi Akademik İşbirliği Protokolü imzalandı.

3.2.2018

SPOR VE ETKİNLİK SALONUMUZUN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK
Hayata değer katan, özgüven sahibi ve ülkemizin geleceğini inşa eden nesiller yetiştirmeyi hedefleyen, aynı zamanda öğrencilerine ve mensuplarına her anlamda kaliteli imkanlar sunmayı hedefleyen üniversitemizde modern bir Spor ve Etkinlik Salonunun açılışını gerçekleştirdik.

25.1.2018

ETÜ’DE TERAHERTZ DALGALAR KONUŞULDU
Üniversitemizde “Yüksek Sıcaklık Süper İletken Terahertz Kaynakları, Dedektörleri, Filtreleri ve Özgün Quantum Kademeli Lazerler” konulu seminer programı düzenlendi.

8.1.2018

TÜBİTAK AKADEMİSYENLERİMİZİ DESTEKLEYECEK
Erzurum Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. H. Mehmet GÜZEY’in, insansız araçlar alanındaki projesi ERANET RUS Plus çağrı programı kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

4.1.2018

ETÜ – KUDAKA ARASINDA “ETÜ KRİSTAL GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ" PROJESİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
“ETÜ KRİSTAL” Girişimcilik Merkezi isimli projenin sözleşmesi, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen’in katılımıyla imzalandı.