26.9.2016

ETÜ REKTÖR YARDIMCILIĞI GÖREVİNE PROF. DR. SONGÜL DUMAN ATANDI
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent Çakmak, görev süresinin dolması sebebi ile görevini Prof. Dr. Songül Duman’a devretti.

19.9.2016

ETÜ'DE BAYRAMLAŞMA
Erzurum Teknik Üniversitesi yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren bayramlaşma töreni Yeni Rektörlük Hizmet Binamızda yapıldı.

6.9.2016

PROF. DR. ÇOMAKLI’DAN REKTÖRÜMÜZE İADEİ ZİYARET
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya iadei ziyarette bulundu.

1.9.2016

TÜMGENERAL ÖZOĞLU’NDAN REKTÖRÜMÜZE İADEİ ZİYARET
9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya iadei ziyarette bulundu.

24.8.2016

ÖĞRENCİ YAŞAM MERKEZİ’NİN İLK ETABI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
Erzurum Teknik Üniversitesi olarak bir büyük yatırım hamlesinin daha ilk adımını attık. Öğrenci Yaşam Merkezi’nin birinci etabı olan Merkez Yemekhane binasının temeli bugün, 24 Ağustos 2016 tarihinde atıldı.

19.8.2016

HİKMET KOÇAK’TAN REKTÖRÜMÜZE VEDA ZİYARETİ
Atatürk Üniversitesi 15. Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya veda ziyaretinde bulundu.

10.8.2016

ERZURUM VALİMİZDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
Erzurum Valimiz Sayın Seyfettin AZİZOĞLU yapımı tamamlanan ve hizmete açılan rektörlük binamızda Rektörümüz Prof. Dr. YAYLALI’yı ziyaret etti.

21.7.2016

“LİDERLİK” KONULU EĞİTİM
Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı tarafından personelimizin bilgi ve birikimlerini artırmaya yönelik planladığı etkinlikler kapsamında 21 Temmuz 2016 tarihinde Üniversitemizde görev yapmakta olan Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Fakülte Sekreterleri, Daire Başkanları ve Şube Müdürlerine yönelik ‘’Liderlik’’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.

11.7.2016

ETÜ’ DE BAYRAMLAŞMA
ETÜ yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren tören, Rektörlük Hizmet Binasında yapıldı.

25.6.2016

SAĞLIK BAKANI SAYIN RECEP AKDAĞ’DAN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
ETÜ’ nün kuruluşundan bu yana yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Sağlık Bakanı Recep Akdağ üniversitemizi ziyaret ettiler.