17.11.2017

ÜNİVERSİTEMİZDE ERZURUM İÇİN KÜSİ EYLEM PLANI ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ
Üniversitemizde Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı ve üniversitemiz işbirliği ile Erzurum için Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) çalışma modeli hazırlanmasına yönelik bir çalıştay gerçekleştirildi.

17.11.2017

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI İİBF İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) istişare toplantısına katıldı.

7.11.2017

YÖK BAŞKANI PROF. DR. SARAÇ’TAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEBRİK MESAJI
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, üniversitemize derece ile yerleşen öğrencilerimize birer kutlama mesajı gönderdi.

6.11.2017

“MATEMATİĞİN GÖZÜNDEN IMAGINARY” SERGİSİ ÜNİVERSİTEMİZDE AÇILDI
Türk Matematik Derneği, İstanbul Matematiksel Bilimler Merkezi ve Erzurum Teknik Üniversitesi ortaklığı ile düzenlenen ve 20 Kasım 2017 tarihine kadar ziyaretçilerini bekleyen “matematiğin gözünden IMAGINARY” sergisi, Fen Fakültesi fuaye alanında açıldı.

13.10.2017

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI KOSGEB TOPLANTISINA KATILDI
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un da katılımı ile gerçekleşen “Yeni Kosgeb Yeni Vizyon” temalı bilgilendirme toplantısı Atatürk Üniversitesi Teknokent Konferans Salonu’nda yapıldı.

4.10.2017

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
2017-2018 Akademik Yılı Açılış Törenimiz Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşti.

3.10.2017

YÖK 2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDIK
2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

2.10.2017

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI’YA ZİYARET
Tokat Sanayici İşadmları Derneği TOSİAD İstanbul Şube Başkanı Ender Demirtaş ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret ettiler.

5.9.2017

ETÜ'DE BAYRAMLAŞMA
Erzurum Teknik Üniversitesi yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Rektörlük Binamızda yapıldı.

22.8.2017

TÜMGENERAL MEHMET ÖZOĞLU’NDAN REKTÖRÜMÜZE VEDA ZİYARETİ
Erzincan 3. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevine atanan 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya veda ziyaretinde bulundu.