9.5.2018

ETÜ DOĞU ANADOLU ERZURUM KİTAP FUARINDA
Erzurum Teknik Üniversitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarındaki yerini aldı.

9.5.2018

ETÜ’YE EN İYİ İLETİŞİM BECERİSİ VE SUNUM ÖDÜLÜ
Hayata pratik çözümler üreten öğrenciler yetiştiren ve bilimsel bilgi ışığında yeni eğitim yaklaşımları ile akademik çalışmalarına devam eden üniversitemiz aldığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

4.5.2018

ÜNİVERSİTE TANITIM FUARIMIZ TAMAMLANDI
Geçtiğimiz yıl Erzurum’da ilk defa düzenlenen üniversite tanıtım günleri organizasyonunun ikincisine bu yıl da ev sahipliği yaptık.

27.4.2018

KADİM ŞEHRİMİZ ERZURUM’U ANLATTIK
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Medeniyetimize Yön Veren Kadim Şehirler Mukaddes Mekanlar etkinliği kapsamında orta öğretim öğrencilerini üniversitemizde ağırladık.

27.4.2018

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİNE PATENT ÖDÜLÜ
“Patentle Türkiye” adıyla Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından düzenlenen ve 101 üniversiteden toplam 518 patent başvurusunun yapıldığı yarışmada, Erzurum Teknik Üniversitesi 2017 yılı mezunu ve halen Makine Mühendisliği Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışan Fahri MURAT Türkiye üçüncüsü oldu.

25.4.2018

ESRUC 7. OLAĞAN TOPLANTISINA KATILDIK
Avrasya İpekyolu Üniversiteler Konsorsiyumu (ESRUC) 7. olağan toplantısı Ürdün’ün başkenti Amman'da başladı.

20.4.2018

2017-2018 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İlk mezunlarını 2016 yılında veren üniversitemizin 2017-2018 öğrenim dönemi mezuniyet töreni coşkulu bir kutlamayla gerçekleşti.

15.4.2018

ULUSLARARASI KATILIMLI NOBELYUM BİLİM KONGRESİ TAMAMLANDI
Erzurum Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Genaktüel Kulübü tarafından organize edilen ve Erzurum’daki ilk Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi olan “Uluslararası Katılımlı Nobelyum Bilim Kongresi” tamamlandı.

12.4.2018

MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİMİZE HATIRA ORMANI
Sosyal ve kültürel alanlarda da faaliyetlerine hızla devam eden Üniversitemizde, KARPAM (Kariyer Planlama-Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve Destek Hizmetler Çevre Biriminin organizasyonu ile bu yıl mezun olacak öğrencilerimiz için bir hatıra ormanı yapıldı.

28.3.2018

REKTÖRÜMÜZ ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer YAYLALI üniversitemiz fakültelerinin öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi.