21.3.2017

İTÜ HEYETİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARACA, İTÜ ARI Teknokent CMO – Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Deniz TUNÇALP, İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan YAVUZ ve İstanbul Kalkınma Ajansı Birim Başkanı Süleyman BAYEZİT’den oluşan İTÜ heyeti üniversitemizi ziyaret ettiler.

9.3.2017

KKTC MİLLİ EĞİTİM BAKANI REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ
KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret etti.

20.2.2017

ÜNİVERSİTEMİZDE TEMEL AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ VERİLDİ
Üniversitemiz Genel Sekreterliği tarafından organize edilen “Temel Afet Bilinci Eğitimi” konulu eğitim ve tatbikat 20 Şubat 2017 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

19.2.2017

YARGI MENSUPLARI REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ
Anayasa Mahkemesi Genel Sekreteri Selim Erdem ve beraberindeki yüksek yargı mensupları ile ilimizde görev yapan yargı mensuplarından oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret ettiler.

26.1.2017

ERZURUM TARİH DERNEĞİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Erzurum Tarih Derneği, ETÜ bünyesinde Erzurum Şehir Arşivi'nin kurulması münasebetiyle, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı'ya tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

23.1.2017

YÖK HEYETİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman, YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Orhan Aydın ve Vakıf Yükseköğretim Kurumları Koordinasyon Birimi Sorumlusu Semanur Güler üniversitemizi ziyaret ettiler.

17.1.2017

ETÜ 2018-2022 STRATEJİK PLAN TOPLANTISI YAPILDI
Erzurum Teknik Üniversitesi 2018-2022 Stratejik Plan Hazırlama Dış Paydaşlar İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

4.1.2017

İLİMİZDEKİ TÜM KAMU KURUMLARI BİR PORTALDA BULUŞUYOR
Üniversitemiz, Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi öncülüğünde hayata geçirilen www.erzurumkentportali.com internet sitesinin imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bayram Şahin katıldı.

2.1.2017

15 TEMMUZ ANISINA BUZ HOKEYİ TURNUVASI DÜZENLEDİK
Üniversitemiz ev sahipliğinde “15 Temmuz Kahramanları Dörtlü Buz Hokeyi Turnuvası” düzenlendi.

29.12.2016

BAKANLARIMIZDAN ETÜ ZİYARETİ
DAP İdaresi Yeni Hizmet Binası açılış töreni için ilimize gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan üniversitemizi ziyaret etti.