21.4.2017

BÖLGE REKTÖRLERİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDIK
Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Mardin Artuklu Üniversitesi’nde 19-20 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenen Bölge Rektörleri İstişare Toplantısı’na katıldı.

13.4.2017

TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİMİZ BAŞLADI
Erzurum Teknik Üniversitesi olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz Tanıtım Günleri etkinliğimiz bugün başladı. Mecidiye Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerimizi konuk ettiğimiz bugünkü programımız, Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın sunumu ile başladı.

12.4.2017

CUMHURBAŞKANIMIZI ÇİÇEKLERLE KARŞILADIK
16 Nisan Halk Oylaması tanıtım mitingi için Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiyi Üniversite kampüsümüz girişinde öğrencilerimizle birlikte karşıladık.

11.4.2017

MALİYE BAKANI SAYIN NACİ AĞBAL’I AĞIRLADIK
Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizde düzenlenen “Türkiye Ekonomisi ve Reform Gündemi” başlıklı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

8.4.2017

EPDK ÜST KURUL ÜYESİ FAZIL ŞENEL REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Üst Kurul Üyesi Fazıl Şenel üniversitemizi ziyaret etti.

27.3.2017

TÜBİTAK YARIŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ
Her yıl düzenlenen “TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri yarışmasının bu yılki 48. programı Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

21.3.2017

İTÜ HEYETİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARACA, İTÜ ARI Teknokent CMO – Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Deniz TUNÇALP, İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan YAVUZ ve İstanbul Kalkınma Ajansı Birim Başkanı Süleyman BAYEZİT’den oluşan İTÜ heyeti üniversitemizi ziyaret ettiler.

9.3.2017

KKTC MİLLİ EĞİTİM BAKANI REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ
KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret etti.

20.2.2017

ÜNİVERSİTEMİZDE TEMEL AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ VERİLDİ
Üniversitemiz Genel Sekreterliği tarafından organize edilen “Temel Afet Bilinci Eğitimi” konulu eğitim ve tatbikat 20 Şubat 2017 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

19.2.2017

YARGI MENSUPLARI REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ
Anayasa Mahkemesi Genel Sekreteri Selim Erdem ve beraberindeki yüksek yargı mensupları ile ilimizde görev yapan yargı mensuplarından oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret ettiler.