Psikoloji Bölümü

1. Sosyal Bilimler Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu

Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1. Sosyal Bilimler Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu'nda,

İlknur Yaşar, Merve Cindilli ve Hatice Evlek "Cinsiyet, Kişilik Özellikleri ve Sınav Kaygısı Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi: Korelasyonel Kesitsel Bir Çalışma"
Ahmet Melik Gündoğdu, Betül Deliktaş ve Zühre Salaz "Aile Değerlendirme Ölçeği Temelli Bir Değerlendirme: Kadınlara Atfedilen Toplumsal Cinsiyet Rolleri"
Berfu Ayan "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Perspektifinden Özel Popülasyonlarda Psikolojik Değerlendirme Süreci: Ayrıcalıklı Zorluklar ve Olası Önlemler" isimli sözlü bildirilerini sunmuşlardır.

Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.