Üniversitemizde Toplantılar Artık Online Olarak Gerçekleştiriliyor

Dijital dönüşüm kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi’nde derslerden sonra toplantılar da artık online ortamda yapılmaya başlanmıştır.
2019 Haziran ayından itibaren Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesinde dijital dönüşüm projesi kapsamında verilen eğitimlerin devamı sağlanmaktadır. 2019-2020 eğitim öğretim ara döneminde derslerin dijital ortama taşınması ile ilgili olarak her bir birimde eğitim faaliyetleri düzenlenerek Öğrenme Yönetim Sistemi (LMS) ortamında bu derslerin nasıl verileceği öğretim üyelerine aktarılmıştır. Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesinde başlatılmış olan dijital dönüşüm kapsamında, mevcut olan bütün derslerin eğitim öğretime ara verilen bu dönemde, online olarak sürdürülmesi için gerekli adımlar 16 Mart 2020 tarihinde Erzurum Teknik Üniversitesi’nin akademik yöneticilerinin katıldığı toplantıda alınan kararlar ile belirlenmiştir. Bu bağlamda Rektörümüz konu ile ilgili bilgi vermek üzere 18 Mart 2020 tarihinde online bir toplantı düzenleyerek üniversitemizde bulunan bütün akademik personele bilgilendirme gerçekleştirmiştir. Bu sayede artık online toplantılar da dijital dönüşümümüzün bir parçası haline gelmiştir.
Üniversitemizdeki dijital dönüşümümüz ile başlayan online toplantılar 19 Mart Perşembe ve 20 Mart Cuma günleri Blackboard ile alakalı gerçekleştirilecek eğitim toplantıları ile devam ettirilecektir.