Üniversitemizde Etkili Sunum Hazırlama ve Sunuş Teknikleri Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi'nde düzenlenen konferansa Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Fatih YETİM, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Salih AKPINAR, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif CEVİZ yanı sıra çok sayıda öğretim görevlisi ve öğrenci katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Mehmet Akif CEVİZ "Etkili Bir PowerPoint Sunumu Nasıl Hazırlanır? Sunuş esnasında araç olarak kullanılacak olan slaytların hazırlanması sırasında nelere dikkat edilmesi gerekir ve "Etkili Sunum Nasıl Yapılır?" konusunda bilgiler aktardı.Etkili Sunum Hazırlama  ve Sunuş Teknikleri Konferansı'nda özellikle sunuş teknikleri hakkında bilgi veren Prof. Dr. CEVİZ sunuş esnasında araç olarak kullanılacak olan slaytların hazırlanması sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Konferans sonunda  Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Salih AKPINAR sunumundan dolayı Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif CEVİZ’ e teşekkür belgesi takdim etti.