Üniversitemiz ile Tez-Koop-İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Üniversitemiz ile Tez-Koop-İş Sendikası arasında, Üniversitemizde çalışan daimi işçiler adına toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Senato Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen imza törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İrfan KAYMAZ, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Tuba YETİM, Personel Daire Başkanımız  Abdulmütalip ÇETİN, İdari ve Mali İşler Daire Başkanımız Mahmut DİLBER, Strateji Geliştirme Daire Başkanımız Süleyman KARA, Hukuk Müşavirimiz Av. Gamze KARADAĞ KÜÇÜK, Şube Müdürü Hasan AĞIRMAN, Tez-Koop-İş Sendikası Genel Sekreteri Hakan BOZKURT, Tez-Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Hakan KURT, Tez-Koop-İş Sendikası Erzurum Şubesi İdari Sekreteri Turgut POLAT, Tez-Koop-İş Sendikası Erzurum Teknik Üniversitesi Baş Temsilcisi Mehmet Zeki KACUR ve yetkili sendika üyeleri katıldılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK yaptığı açıklamayı, “Üniversitemizde düzenli ve verimli çalışmayı sağlamak, üretimi artırmak, işçilerimizin hak ve menfaatlerini teminat altına almak amacıyla imzalanan toplu iş sözleşmesinin, Üniversitemiz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” sözleriyle bitirdi.