ETÜ Dış Paydaşlarına Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

Erzurum TTO koordinatörlüğünde Üniversitemiz ile Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün, iş ve işlemlerinde kullandığı verilerini yönetmeyi/dönüştürmeyi hızlı ve kolaylıkla yapacakları yazılım geliştirilmesine yönelik taleplerine istinaden işbirliği protokolü imzalandı.

03.11.2021 Çarşamba günü ETÜ Rektörlük toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, ETÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KAYMAZ, Erzurum TTO Müdürü Doç. Dr. Ahmet DUMLU, Erzurum TTO personelleri; Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Merve YILDIRIM, Dr. Öğr. Üyesi Işıl KARABEY AKSAKALLI ve öğretim elemanlarından Arş. Gör. Uğur KILIÇ; Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman AKAR, Müdür Yardımcısı Erhan ÇİFTGÜL ve Ziraat Yüksek Mühendisi Suat CENGİZ  katıldı.

İmzalan protokol ile ayrıca hedeflenen; Ülkemizde tarımsal üretimi ve potansiyeli güçlü ilimizde, üretim, tarımsal destekleme, hastalıklar ile mücadele gibi saha çalışmalarını yürüten Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Üniversitemizin sorumluluk alanlarındaki altyapı, personel, eğitim, Ar-Ge, etkinlik, öğrenci ile çiftçi eğitimi ve tarımsal yayım hizmetleri gibi konulara ilişkin kararlaştırılan süreçlerin iş birliği içerisinde yürütülmesini sağlamaktır.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, yapılan protokolün ekonomik ve kültürel kalkınmanın gelişmesine ve çiftçi eğitimi uygulamalarında kolaylıkların artmasına ivme kazandıracağını ifade etti.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 03.11.2021