(TUSAŞ) Ar-Ge ve Prototip Operasyonları Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Öztürk Fakültemizdeydi

Erzurum Teknik Üniversitesi'nin Atatürk Üniversitesi ile organize ettiği "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Ar-Ge Günleri" programı fakültemiz konferans salonunda düzenlenen TUSAŞ Tanıtımı, Ar-Ge - Millileştirme faaliyetleri konulu konferansla başladı.

25 Aralık Çarşamba günü Fakültemiz konferans salonunda düzenlenen programda TUSAŞ Ar-Ge ve Prototip Operasyonları Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Öztürk, TUSAŞ'ın faaliyetleri hakkında bilgi vererek çok çalışmamız gerektiğini ve nitelikli insan kaynağına ihtiyacımız olduğunu, bu bağlamda öğrencilerimizin ülkenin geleceği olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Fahrettin Öztürk, millileşmeyi hızlandırabilmek için kuvvetli Ar-Ge altyapısının bunu desteklemesi gerektiğini belirterek, "Ar-Ge'siz millileşme olmaz, millileşmenin anahtarı Ar-Ge'dir." dedi.