Türkiye’nin Fırsat Penceresi Türk Yükseköğretimi Toplantısı’na Katıldık

Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında seçilen 8 yeni üniversitenin proje protokollerinin imzalandığı “Türkiye'nin Fırsat Penceresi Türk Yükseköğretimi” toplantısı Muş Alparslan Üniversitesi’nde gerçekleşti.

1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya; Yükseköğretim Kurulu Başkanı M. A. Yekta Saraç, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, YÖK Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sezer Şener ve 26 Üniversite Rektörü’nün yanı sıra Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

Toplantıda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki 26 üniversite rektörü, bölge üniversitelerine yaptığı katkılardan dolayı imzaladıkları teşekkür beratını YÖK Başkanı M. A. Yekta Saraç’a takdim etmelerinin ardından M. A. Yekta Saraç, kendisi için sürpriz olan teşekkür beratını kabul ederek rektörlere teşekkürlerini sundu.