Tübitak Projemiz Desteklendi!

Öğretim Üyelerimizin projeleri destek almaya devam ediyor.

“TÜBİTAK 2020 Yılı I. Dönemi 1001 proje Başvuruları” kapsamında yürütücülüğünü Fen Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Güven Turgut’un yapmış olduğu proje, Türkiye genelinde kabul edilen 213 proje arasında yer aldı.

Erzurum Teknik Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi’ne mensup; fizik, kimya, elektrik-elektronik ve fotonik alanlarında uzman bir ekiple yürütülecek proje kapsamında üretilecek olan yeni tür fonksiyonel nano-malzemeler; piezoelektrik, manyetik, spintronik ve optik alanlarına katkıda bulunacaktır.

Erzurum Teknik Üniversitesi ailesi olarak bilim ve teknoloji alanlarında etkin çalışmalar yapan Öğretim Üyemize ve proje ekibine başarılar dileriz.