TÜBİTAK Lise ve Ortaokul Bölge Eğitimleri

TÜBİTAK 2024 yılı 2204-A Lise ve 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarına hazırlık yapılması amacıyla, bölge seviyesinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenlerimize proje başvuru eğitimleri verilmiştir. Eğitimler, Tübitak Erzurum Bölge Koordinatörü Prof. Dr. İrfan KAYMAZ ve Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Biral SOYSAL yürütücülüğünde, Proje Yarışmaları Tanıtımı, Proje ve Arge Temel Kavramları, Proje Yazımı, Proje Özgün Değeri, Proje Dosyası Başlıkları, Proje Yönetimi ve Proje Bulgularının sunulması konularında, alanında uzman öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Eğitimler, Uzaktan Eğitim Merkezimizin de desteğiyle, Erzurum Teknik Üniversitesi online eğitim platformu Blackboard üzerinden etkileşimli olarak gerçekleştirilmiş olup Erzurum Teknik Üniversitesi Youtube kanalında canlı olarak yayınlanmıştır. İlgili eğitimlere ait videolara, Üniversitemizin youtube kanalından erişilebilmektedir.

İlgili yarışmalara ait internet bağlantıları aşağıya eklenmiş olup yarışmalara katılan öğrenci ve danışman öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Tübitak Erzurum Bölge Koordinatörlüğü Web Sayfası

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Çağrısı