Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

Staj komisyonu tarafından gerekli görülmesi halinde, stajını tamamlayan öğrencilerimizin stajı ve staj defterleri için mülakat yapılacaktır.

Mülakat yapılması gerek görülen öğrenciler için;

•  2,3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz dönem başlangıcından sonraki ilk üç hafta içerisinde staj defterlerini teslim etmek zorundadır. İncelenen defterler sonucunda gerek görülürse ilgili öğrenciler mülakata çağrılacaktır.
  • Mezun durumunda olan öğrencilerimiz, stajını tamamladıkları tarihten sonraki ilk üç hafta içerisinde staj defterlerini teslim etmek zorundadır. İncelenen defterler sonucunda gerekli görülürse ilgili öğrenciler mülakata çağrılacaktır.