Sosyal Bilimlerde Güncel Yaklaşımlar & Yeni Trendler Uluslararası Sempozyumu

Toros Üniversitesi Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Odessa State Academy of Civil Engineering and Architecture, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, TIEN (Turkish International Educators Network) ve Daffodil International University iş birliğiyle, Üniversitemiz ev sahipliğinde 25-26 Haziran 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan Sosyal Bilimlerde Güncel Yaklaşımlar & Yeni Trendler Uluslararası Sempozyumu 'na ilişkin detayları içerir bilgi metni ve poster ekte iletilmekte olup, diğer detaylar ve program ilan takibi www.iscant.com sayfasından yapılabilmektedir.