Sempozyum

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Dekanlığı tarafından, 08-10 EYLÜL 2021 tarihleri arasında "3rd International Gazi Pharma Symposium Series (GPSS-2021)" isimli sempozyum çevrim içi olarak düzenlenecektir. Sempozyum Austrian Drug Screening Institute (ADSI), The Phytochemical Society of Europe (PSE) ve European Federation for Pharmaceutical Sciences (EUFEPS) tarafından desteklenmektedir. Sempozyum bilgilerine resmi web adresinden (www.gpss2021.org) ulaşılabilmektedir. Kayıt ve özet gönderim işlemleri de aynı web sayfası üzerinden yapılmaktadır. Sempozyum resmi dili İngilizce olup, özet ve tam metin kitapları hazırlanacaktır. Derleme niteliğindeki özetler kabul edilmeyecektir.