Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitsi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından yayınlanan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi süreli yayın organı olup Nisan, Ağustos ve Aralık aylarında olmak üzere yılda 3 sayı/1 cilt olarak bağımsız ve ön yargısız hakemlik (peer/review) ilkelerine dayanan ulusal, periyodik bir dergidir. Derginin yayın dili Türkçe ve İngilizce olup sağlığın her alanı ile ilgili olabilecek klinik ve deneysel çalışmalara dayalı orijinal araştırma makaleleri, derleme, orijinal olgu sunumları dergide yayınlanmaktadır. Dergimizde makale gönderme, değerlendirme ve yayımlanma aşamalarının hiçbirinde ücret talep edilmez ve yazarlara telif ücreti ödenmez.

Detaylı bilgi için tıklayınız.