Rektörümüzden Erzurum Valisi Okay MEMİŞ' e Ziyaret

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU Erzurum Valisi Okay MEMİŞ ’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Konuklarını makamında ağırlayan Erzurum Valisi Okay MEMİŞ’ e Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı, aynı zamanda Erzurum Şehir Arşivi (ERŞA) kurucularından Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU ve araştırmacı Murat Türker TÜFEKÇİ’nin yoğun çalışmalarıyla hazırlanan Osmanlı döneminden günümüze 400 yıllık "Erzurum Şehir Haritası" ve "100. Yılında Fotoğraf ve Belgelerle Erzurum Kongresi Albümü" takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Okay MEMİŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU’ ya teşekkür
etti.