Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK IV. Akademik Spor Araştırmaları Kongresi’ne Katıldı

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bülent Çakmak, bugün online olarak gerçekleştirilen IV. Akademik Spor Araştırmaları Kongresi’ne katıldı. Sayın Çakmak, açılış konuşmasında sporun ve sporcunun toplumsal hayattaki önemine değinerek, spor bilimleriyle ilgili bu tür bilimsel kongre ve sempozyumların faydalı olacağını belirtti. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinin, sporun insan hayatındaki önemini ve yerini bir kez daha hatırlattığını kaydeden Sayın Çakmak, bu tarz bilimsel etkinliklerin farklı kazanımlar ortaya koyacağını ifade etti. Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ve onların yetiştirdikleri sporculardan da bahseden rektör Çakmak, kongreyi düzenleyenlere ve emeği geçenlere teşekkürler ederek konuşmasını sonlandırdı.