ETÜ Erzurum Bilim Fuarında

Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Erzurum Bilim Fuarına Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Mucitpark Bilim ve Fikir Atölyesi damgasını vurdu.

11 Haziran Salı günü Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde düzenlenen açılış töreniyle ziyaretçilerine kapılarını açan Erzurum Bilim Fuarı’nda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, 2018-2019 eğitim öğretim yılında ortaöğretim öğrencilerinin STEM, kodlama, robotik ve bilim temalarındaki projelerinin ve faaliyetlerinin sergilendiği stantları ziyaret etti.

Fuarda ayrıca  Mucitpark Bilim ve Fikir Atölyesinin standını ziyaret eden ziyaretçiler robot ve sanal gerçeklik teknolojileri hakkında bilgi almalarının yanı sıra bu teknolojileri deneyimleyerek eğlenceli vakit geçirdiler.